Mă numesc Tina Matei și sunt nepoata lui Cristi Matei. Am decis să-i onorez memoria cu un proiect de artă și adun povești despre el de la cei apropriati de el.

Sper că puteți contribui impărtășindu-vă amintirile despre el prin format audio. Le voi compila într-un proiect de artă care va fi împărtășit tuturor - probabil fie un videoclip și/sau o broșură. Daca aveti si fotografii si videoclipuri cu el, va rog sa mi le trimiteti.

Recunosc că acesta ar putea fi, de asemenea, un angajament emoțional și ar putea face parte din proces. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care creez acest proiect: să-mi procesez propria durere de pierdere a lui, deoarece Cristi a fost o parte importantă a vieții mele în creștere. Sperăm că acest lucru îi va ajuta și pe alții să-și proceseze propria durere în timp ce îi onorează memoria.

Amintiri
Vă rugăm să răspundeți la aceste întrebări prin înregistrare audio. Descrieți cât vă puteți aminti sau simțiți-vă confortabil să le împărtășiți. Se recomandă să vă înregistrați răspunsurile cu telefonul dvs. prin înregistrarea acestuia. (.)
1. Povestește-mi puțin despre tine - nume, vârstă, profesie, orice altceva ai vrea să împărtășești.
2. Când vă amintiți de Cristi, care este primul lucru care vă vine în minte? (Ar putea fi ceva despre el, o conversație pe care ai avut-o, ceva ce ai făcut împreună - orice!)
3. Îți amintești cum l-ai cunoscut pe Cristi? Când și unde a fost?
4. Cum a fost prietenia ta? V-ați văzut des?
5. Au existat schimbări în prietenia ta de-a lungul anilor?
6. Există ceva care l-a făcut pe Cristi unic dintre alți oameni pe care îi cunoști?
7. Care a fost una dintre cele mai pozitive trăsături ale lui de caracter?
8. Îți amintești o interacțiune specifică cu el care a fost amuzantă sau ridicolă?
9. Referitor la boala lui: când și cum ați observat pentru prima dată sau ați aflat că este bolnav? Ce îți amintești despre vremea aceea?
10. Care a fost experiența dumneavoastră cu pierderea lui în timpul pandemiei de COVID-19?
11. Dacă ai putea vorbi cu el chiar acum, ai vrea să-i spui ceva?​​​​​​​
Cum sa inregistrezi
Pe telefoanele Android, app-ul de inregistrat se cheama "Voice Recorder". 
Pe telefoanele Apple, este: "Voice Memo".
Pentru a înregistra confortabil cel mai bun sunet, poți să-ți pui telefonul pe o cutie și să-l ții la aproximativ 20-25 cm de tine.

Modul de depunere
- Daca va e cel mai usor, trimiteți fișierele cu note vocale fie printr-un chat WhatsApp cu mine: Click here
- Dacă aveți și multe videoclipuri sau fotografii sau fișiere mari, vă rog să mi le trimiteți prin e-mail prin WeTransfer la adresa mea de email: tina.matei.design@gmail.com.
Intrebari?
Dacă aveți întrebări, vă rog să nu ezitați să mă contactați prin WhatsApp sau prin e-mail, așa cum este menționat mai sus. Vă mulțumesc anticipat!
Back to Top